TROTSE PARTNER VAN ROTARY FELLOWSHIP CYCLING TO SERVE BELGIUM

15-03-2019

De Rotary internationale vriendenkring, het Fellowship Cycling to Serve, is een vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven, de administratie en de vrije beroepen die zich bewust willen inzetten voor anderen, in een wereldwijde actie van dienstbetoon. Zij delen de passie voor het fietsen, zij het in amicaal verband of in competitie. Met leden en sympathisanten uit België, Europa, NoordAmerika, Canada, of uit Indië, Australië, Rusland en andere landen verdiepen we vriendschapsbanden en brengen we samen sociale projecten tot stand. De objectieven van Cycling to Serve zijn: 

  • Het ontwikkelen en bevorderen van vriendschap door het samen fietsen, recreatief en competitief. 'The 4-days of the FCS' en 'The Rotarian Cycling Championship'
  • Dienstenbetoon via sociale acties, lokaal, regioneel, nationaal, internationaal via de fiets evenementen

Rotary Fellowship Cycling to Serve organiseert een 4-daags internationaal fiets evenement ten voordele van hun sociale projecten. Wij steunen graag dit mooie initiatief!

Meer dan 120 Rotariërs, familie en vrienden worden er verwacht om van de Vlaamse en Waalse heuvels, de kasseien, de veldwegen, de typische vergezichten van de Zwalmvallei, de Vlaamse Ardennen, Le Pays des Colinnes, het Schelde bekken enz. te genieten. Een internationaal gezelschap uit heel Europa en wellicht ook uit de VS zullen ons vergezellen. 

Tussen woensdagavond, 22 mei en zondagmiddag 26 mei, wordt een volledig programma uitgewerkt met uiteraard de fietshappening (dagelijks ritten van 50, 80 of 120km) en tevens een cultureel programma voor de niet fietsende deelnemers. Vertrek en aankomst aan het Ronde Van Vlaanderen centrum waar tevens de dagelijkse briefing zal doorgaan. Etappe deelnemers en ervaren gidsen zullen de groepen vervolledigen. 

Afsluiten doen we met het plechtige galadiner op zaterdagavond 25 mei in de gekende Salons Mantovani waar we een heerlijk menu aanbieden en een diepere netwerking mogelijk maken! Samen met genodigden gaan we voor minstens 250 deelnemers! Cycling to Serve staat voor internationale vriendschapsbanden voor Rotariërs met een passie voor de fiets. 

Het Fellowship Cycling to Serve hanteert ook het principe 'Service above Self' waarbij dienstverlening voorop gaat. Tijdens het galadiner worden verschillende sociale projecten die we met dit event ondersteunen kenbaar gemaakt. Immers, alle winsten worden doorgestort naar sociale projecten! 

Wil je graag deelnemen of sponsoren, bezoek dan zeker hun website!